Уеб дизайн

Идеята за вашия проект се развива от нашите специалисти спрямо най-новите тенденции. След детайлната концепция по проекта идва ред на Кодирането което на практика представлява реализирането на вече обсъдените идеи. Ние предлагаме услугата Хостинг която представлява съхранение на Вашия уеб сайт и възможност да бъде достъпен в Интернет. Като допълнение ние предлагаме оптимизация за търсачки което позволява по-добра посещаемост уеб сайта. Благодарение на тази услуга вашия уеб сайт ще добие по-голяма популярност.

Какво Предлагаме

Какво Получавате

Като клиент на Gnet Вие получавате уникален и професионален дизайн за всеки уеб сайт. Ние изграждаме всякакви видове уеб сайтове. От малък личен уеб сайт до корпоративен уеб сайт или онлайн магазин.

При поръчка на уеб сайт Вие ще имате възможността да закупите уеб хостинг, без който уеб сайтът Ви не може да съществува, на преференциални цени. Ако направите поръчка уеб сайт и хостинг можете да спестите до 50% от цената на хостинга! Най-добрата ни оферта за момента е Уеб сайт + Хостинг за 2 години и ще получите Хостина само за 80лв

Добро решение за ускоряване на популяризирането на уеб сайта Ви е да поръчате SEO (оптимизация за търсачки като Google, Yahoo, Bing и др.) заедно с поръчката на уеб сайт, което ще намали цената на оптимизацията.

Ако Вашият бизнес се нуждае от софтуер за фактуриране или склад ние ще Ви го предоставим заедно с уеб сайта, който поръчвате от нас на преференциална цена.

  • При създаването на уеб сайт ние следваме изпитана методика, която ми позволява да следим процеса и напредъка на проекта. Прочети още.
  • Ако имате уеб сайт, но той е остарял или не Ви харесва, искате да го обновите или просто да го промените можете да прочетете за нащата услуга ре-дизайн тук.
  • Защо е важно популяризирането на уеб сайта Ви? Представете си, че потребителите не могат да намерят адреса или телефоният Ви номер? Това ще навреди или дори спре бизнеса Ви. Идентична е ситуацията в Интернет. Ако клиентите Ви не могат да достигнат до вашия уеб сайт ще имате значителен процент пропуснати сделки. Прочетете още.
  • Искате да добавите нещо ново към вашият уеб сайт, но не искате да плащате много пари за това? Поръчайте годишна поддръжка при нас!
    Ако имате годишна поддръжка евентуална сложна промяна по уеб сайта, която изисква допълнително заплащане, би била до 50% по-евтина от промяна без да имате поддръжка. Също така промените, които не са свързани с технически затруднения са безплатни. Прочети още.

Проекти

globalnet

www.computerservice.bg

GlobaNet се занимава с поддръжка и продажба на компютри и офис обурудване.

cms php mysql jquery xhtml
PrestigeHomeBG

www.prestigehomebg.eu

PrestigeHomeBG е агенция за недвижими имоти. Занимава се с продажба и наеми на имоти в България.

cms php mysql jquery xhtml
Car Rentals Bulgaria

www.carrentalsbulgaria.com

CarRentalsBulgaria предлага автомобили под наем във Варна, Бургас, София и по-големите курортни комплекси в България. Фирмата осигурява трансфер от и до летище София или коли със шофьор. Автомобилите под наем от CarRentalsBulgaria са напълно оборудвани с платени такси и зстраховки.

php mysql jquery xhtml wordpress
Varna LED

www.varna-led.com

Varna LED е фирма занимаваща се с внос и продажба на LED осветителни тела. Също така фирмата дава интериорни и екстериорни решения за осветление с светодиодно и конвенционално осветление.

Работят с колектив от млади и амбициозни архитекти и дизайнери.

cms php mysql jquery xhtml
MAG Cosmetics

www.magcosmetics.com

MAG Cosmetics предлага богата гама от парфюми и парфюмни продукти с различни аромати, предназначени за широк кръг от потребители и за всяка възраст (около 130 мъжки, дамски и детски парфюма). От всички аромати всеки намира нещо лично.
Продуктите които предлагаме се създават на базата на ароматни композиции, създавани от DROM Fragrances - световен лидер в тази област.

php mysql jquery xhtml
deli-bg.com

www.deli-bg.com

Делис ЕООД е фирма, която се занимава с реклама. Тя изработва рекламни надписи и табели, сувенири, медали, печати и клишета. Фирмата се занимава и с гравиране.

Делис ЕООД предлага купи, медали, плакети, табели, печати и други.

cms php mysql jquery xhtml