Ре-дизайн на уеб сайт

Обикновено редизайн се прави на вече съществуващи уеб сайтове. Когато имате изграден уеб сайт, но той не е това което сте очаквали като краен резултат или бихте желали да "сверите часовника си" с последните тенденции в областта на уеб дизайна или просто да го освежите. Редизайна е промяната на дизайна на уеб сайта.

За да бъде ефективен един съществуващ уеб сайт за развитието на вашия бизнес в Интернет е необходимо да бъде актуален и да бъде съобразен с бързо развиващите се тенденции в областта си. Ние можем да ви предложим редизайн на сайта ви с помощта на нашите уеб дизайн специалисти, като ви предложим възможно най-доброто решение и оптимална цена съобразена с вашият бюджет. От изключително важно значение за вашият бизнес в Интернет в красивият, добре поддържан и актуален уеб сайт, в противен случай без необходимата намеса е възможно да бъдат пропуснати много ползи и бизнес възможности. Имиджа на вашата фирмата в Интернет - това е визията и функционалността на вашият уеб сайт!

Цените за редизайн на уеб сайт са в зависимост от необходимите часове обработка на сайта, поради тази причина цената за всеки сайт е различна. За да получите цена за редизайн или реконструкция на сайт е необходимо да ни изпратите запитване с указание на необходимите промени и да посочите съществуващия сайт.

В отговор на това запитване ще получите подробна оферта за действията, които ще бъдат предприети по промяната на Вашия уеб сайт, както и ценовото им изражение.