25

ное

2011

Проект Prestige Home

Вече е факт поредния продукт добавен към портфолиото на уеб дизайнерите от Gnet. За нашите клиенти от Prestige Home разработихме качествен и функционален сайт, предоставящ лесно достъпна и подробна информация в сферата на недвижимите имоти.

В разработката му е включена функционалност за работа с бази-данни и модул за управление на съдържанието. Използването на ХHTML език и jQuery библиотеки прави сайта изключително качествен и атрактивен, тъй като предоставят по-малко код и повече реална информация показвана от сайта.

Детайлната и прецизна обработка на изображенията, заедно с качествената SEO оптимизация добавят необходими качества за изящна визия, реклама и по-добра посещаемост на уеб сайта на нашите клиенти. За да завършим тази качествена визия, ние добавихме и хостинг услуга за сайта на нашите клиенти. Когато работим за клиента намираме решение за всяка задача, ако няма такова, ние го създаваме.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>