12

мар

2012

Открадната поща – открадната самоличност

Най-вероятно сте чували, че някои ваши познати са имали проблеми с личната си поща в abv.bg, mail.bg или с някой друг безплатен имейл доставчик. Това е често срещан проблем при сайтовете за безплана електронна поща.

 

Хакерска атака? Често срещано.


Ако потърсите в Гугъл ще намерите стотици, дори хиляди теми в най-различни форуми от типа „помощ хакнаха ми пощата“.
Не рядко са и случаите, когато сте нарочен от някой неприятел и той иска да ви прави мръсни номера като ви разбие пощата и смени паролата. Ако се замислите обаче този пробив в електронната ви поща може да не е само за шегата. Има хора, които плащат на хакери, за да получат достъп до електронната ви поща.

 

Всеки с достъп до имейла ви има и пълен достъп до всичките ви акаунти, които са регистрирани с този имейл. Всички уеб сайтове изпращата забравени пароли на електронната ви поща. За това можем да класифицираме пробив в имейла ви като кражба на лични данни.

 

По официални статистически данни, над  70% от email-трафика в мрежата е спам. Ефективната борба с него е изключително предизвикателство, за фирмите и компаниите, които поддържат собствени email решения. Броят на спамерите нараства ежедневно, и те постоянно откриват нови методи, за да прескочат безплатните/обикновенни спам-защити, както и да затрупват с нежелана кореспонденция Вашите пощенските кутии. За да се победи в борбата срещу спама, фирмите и компаниите трябва непрестанно и бързо да развиват своята защита. Това разбира се може да се извърши чрез закупуването на скъп и качествен анти-спам софтуер или като се доверите на нас, професионалистите от Gnet и да прехвърлите това тежко бреме към нашите специалисти.

 

 

Какво предлагаме ние?

 

Ние сме на пазара от 1996 година и имаме голям опит в защитата на всякакъв вид сървъри.
Можем да Ви предложим абсолютно защитена електронна поща при това, само за 42лв на година!
Ние ви предлагаме, при закупуване на домейн, да получите поща от типа vashetoime@vashiatdomein.com
Осигуряваме и бекъп на Вашата поща на отдалечен сървър, за още по-добра защита.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>